Leveransvillkor

Köp

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Stenverktyg i Bohuslän AB. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Stenverktyg i Bohuslän AB rätten att ändra detta i efterhand. Vi förbehåller oss också rätten att leverera en likvärdig produkt i det fall en produkt ändrat utseende eller utgått ur vårt sortiment. Vid dessa tillfällen kan vi kontakta och informera dig om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning. Produktbilderna på denna hemsidan är en bra indikation på hur produkten kan se ut och stämmer inte altid för 100% med produkten ni kommer att få vid beställning.

För personer som inte är myndiga (18 år) förbehåller sig Stenverktyg i Bohuslän AB rätten att neka en order.

Priser

Priserna som anges är alltid exklusive moms och en frakt & hanterings kostnad på minst 240 kr per beställning tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Falska beställningar

Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.

Betalningar

 

Faktura Privatkund
Vill du ha dina varor levererade till en annan adress än din folkbokföringsadress så ange detta i kassan vid “annan leveransadress” när du gör din beställning. I samband med att du bekräftar din order görs en kreditbedömning. Du får genast besked om kreditbedömningen är godkänd. Skulle kreditbedömningen inte bli godkänd kommer vi föreslå en förskottsfakturering. Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Fakturan skickas, om inget annat önskas, per post. Vid påminnelse debiteras påminnelseavgift med 50 kr. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 24 % + gällande referensränta.

 

Faktura Företagskund
Vi erbjuder företag att handla mot faktura. Företaget kan handla för upp till 50.000 kr. I samband med att företaget bekräftar en order görs en kreditbedömning. Företaget får genast besked om kreditbedömningen är godkänd. Skulle kreditbedömningen inte bli godkänd kommer vi föreslå en förskottsfakturering. Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Bo Rasmusson på 0525 – 19982 eller Lukas Arons på 0525-19981. Du kan också skicka e-post till info@stenverktyg.se
Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Fakturan skickas, om inget annat önskas, per post.

 

Återbetalningar
I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakar återbetalningen är avslutat.